zaterdag 31 december 2011


Ik in mijn "What's up?"-houding.


Yooooww mensjes,


De vuurpijlen vliegen ons hier om de oren en ik wordt er lichtelijk gestresst van... grrrrr...


Ik heb afgelopen jaar wat po(e)sitieve ervaringen opgedaan in mijn jonge leventje.
Één daarvan is dat ik nu een maatje heb dat met me mee buiten kan chillen, juist ja, Lotje.
Vorig jaar mocht ze dat nog niet, maar dit jaar hebben we flink wat agfgestruind buiten en heb ik haar mee op sleeptouw genomen.
Ook leuk was dat mijn baasje en vrouwtje elkaar het ja-woord hebben gegeven. Kwamen ze aan hoor, laat in de avond op 26 september... Ik heb in een deuk gelegen om het gestuntel van mijn baasje die het vrouwtje (nu dus ook zíjn vrouwtje) over de drempel in het mensenhuis droeg. Woehahaha, moet er nu nog om lachen.., wat een mensjes-stel is dat!
Daarna was wat minder relaxed, want toen zag ik ze 5 dagen niet, huwelijksreis ofzoiets. Ik kreeg daarom een surrogaat-vrouwtje, maar die vonden Lot en ik wel oké.


Verder heb ik wat dierenartsbezoekjes gehad. Die waren soms iets minder prettig, maar ach..,
't is rot maar 't mot hè...
De kerstdagen waren wel leuk. Tikje saai, want ons mensjes-duo was niet thuis. Ik heb me vermaakt met Lotje, want eigenlijk vind ik haar best wel geinig. En met kerst hoor je lief te zijn tegen andere poezenbeesten, dus ik heb m'n irritatie opzij gezet en haar geaccepteerd zoals ze is. Kijken jullie daarvan op? Hé, ik ben niet zo kattig als dat ik eruit zie hoor...!


Nu is het jaar bijna om. Een paar uurtjes verwijderd van 2012.
Goeie voornemens voor het nieuwe jaar? Heb ik niet. Ik vind mezelf wel oké zoals ik ben.
Maar misschien neem ik me voor om jullie meer op te hoogte te houden van de opwindende gebeurtenissen in mijn poezenleven. Maar zoals het zo vaak gaat met goede voornemens...
Ik kan niet beloven dat ik me eraan zal houden.


Zo, ik neem nog een lekker visje met poedersuiker...., jullie ook wat?
Tot volgend jaar!!


Jáááuw,
FientjePs; ook van mijn zusje Lotje, die zet volgend jaar de bloemetjes weer buiten!!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Fienemien.
  Eindelijk weer eens een berichtje vanuit het Oeffeltse. Wij moeten nog steeds binnen blijven. Pas hebben we toch iets mee gemaakt. Ineens waren ze verdwenen die mensen die hier ook in ons huis wonen. Er kwam wel een paar keer per dag een aardige man, volgens mij de vader van mijn baasje, die ons voer en schoon water kwam geven, maar verder hebben we het 3 dagen heerlijk rustig gehad. Mogen ze van mij wel vaker doen.
  Wij zijn oud en nieuw wel goed doorgekomen maar het was wel een hele drukte hier. Ons vrouwtje had de bbq aan buiten en in de keuken zaten wel 13 mensen aan tafel. Het rook wel heerlijk al dat vlees maar het was voor ons veel te druk.
  Zo....weer even bijgekletst. Voor jullie ook een goed kattenjaar met weinig stress en geen dierenartsbezoekjes.
  Gaaaaappppp, ik duik weer lekker m'n mandje in. Ipad uit en genieten van de rust zolang er niemand is. Niet zeggen dat ik op de ipad heb gezeten.....dat vinden ze niet leuk.
  Kopje van Doerak en Snoopy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Fienemien.
  Wat heb jij een bewogen jaartje achter de rug.
  Die mensjes toch allemaal :0)
  Gelukkig is het weer een eind op weg naar de carnalval en dan mogen jij en Lotje weer ff "gek doenen meedeinen op de vasteloavend-meziek!!!!

  Ik vind je verhaal heerlijk en vermakelijk.
  Dus...dikke knuffel voor jullie alle 4tjes
  Groetjes van surrogaat vrouwtje oma Paulien

  BeantwoordenVerwijderen